Soproni Kirándulás
Soproni Kirándulás » Sopron » Lővér Kalandpark

Lővér Kalandpark

A Lőverek varázsát a csendes erdők, a fenyvesek, a tölgyesek, a gesztenyések, a májusi gyöngyvirág és az augusztusi ciklámen adja. A természeti környezet, a szubalpin klíma és az alpesi levegő kirándulásra csábítanak. A levegő magas oxigén-ózon tartalmú, amely mindenkinek felüdülést nyújt.

A kalandpark a Károly-magaslaton álló, Károly-kilátó felé vezető erdei sétaút mellett, árnyas fák lombkoronája alatt található.
A Lővér Kalandpark az egész család számára nyújt szórakozást, kikapcsolódást, biztonságos kalandot. A bébipályát a 3 és 6 év közöttieknek állították össze. A nagyobb gyerekek 3 különböző nehézségű pálya közül választhatnak ügyességük, bátorságuk és korosztályuk alapján. A felnőtteknek megépített 3 pálya különböző magasságban található és különböző nehézségi fokozatú.

Lővér Kalandpark
Lővér Kalandpark

A 120 akadályos drótkötélpálya használatához mindenkinek biztosítják az oktatást és a biztonsági felszerelést. A kalandparkban még kipróbálhatjuk a csúszópályát és a mászófalat, valamint pingpongozhatunk is. A park az időjárás függvényében tavasztól őszig tart nyitva.

Az aktív kikapcsolódást kereső vendégek a Soproni Parkerdő széles kínálatából is választhatnak. 220 kilométernyi túraútvonal, 15 kilátó, tanösvények, sétautak, erdei tornapályák és kiépített pihenőhelyek várják a természet kedvelőit.

 

 

Lővér Kalandpark

Cím
Sopron, Lővérek (a Károly-kilátó felé vezető úton)

 

www.loverkalandpark.hu

Sopron és a Fertő-táj 7 csodája
  • Mi is az a 7 csoda amit "mindenképpen látni kell"?
  • Hol keressem?
  • Hogyan találok oda?

Mindegyik kérdésre megtalálja a választ a "Sopron és a Fertő-táj 7 csodája" című útikönyvben.

Sopron és a Fertő-táj 7 csodájaFriss információk, hasznos
tippek, melyek ismeretében
könnyen meg tudja szervezni
a kirándulást.

Töltse le most!